Reviews

 

Reviews Klanten aan het woord Google 

 

 

me aal op Google

★★★★★ 

Betsie Lanting

★★★★★

Wij hebben eind april Edje een warm en fijn mandje mogen geven in ons gezin. Inmiddels is Edje bijna twee maanden bij ons, in ons huis en in ons hart❤️. Het is echt een geweldig , lief en knap kereltje. Toen we de eerste keer op puppybezoek gingen bij Gisela en haar man, waren we op slag verliefd. We hebben toen ook veel informatie en tips gekregen. We dachten dat we inmiddels wel veel wisten, Edje is namelijk niet ons eerste hondje. Het was een fijne eerste kennismaking met Be my Side. Het was ook heel leuk dat we lekker veel mee konden kijken(via fb en app) met de eerste weken van Edje! De fokkers doen het echt super en met heel veel liefde, dat zie je❤️. Groetjes Betsie & poot van Edje


 

Marga van Vliet - Smits

★★★★★

Al vanaf het begin krijgen de puppy's een goede start. Liefde voor het ras is de basis op dit adres. De jarenlange ervaring spreekt boekdelen!

 


 

Amy Nijenhuis

★★★★★

Hele lieve mensen met hart voor hun honden en de pups!!! Aanrader! Je kunt altijd bij ze terecht met vragen en ze denken altijd met je mee.


 

Door van Deenen

★★★★★

Hele aardige mensen. Weten waar ze mee bezig zijn en geven je graag advies. Helpen je graag. Als ik een retro mops neem dan haal ik hem daarvandaan.

 


 

Bulldog

★★★★★

Zocht informatie over de retro mopshond en die heb ik op deze site gevonden


 

Diana Timmermans

★★★★★

Wij hebben nu ruim een jaar een pup van deze fokster en wij kunnen niet anders zeggen als TOP. Als we info nodig hebben kunnen we nog steeds bij Giséla terecht. Dus bij interesse in een mopsen pup. Van harte aan te bevelen👍🏻


 

Francis Siegers Van Driel

★★★★★

Gezellig een lief vrouw

 


 

Marjanne Van Wijk

★★★★★

Nette kennel


 

Henrieke Wimmenhove

★★★★★


 

Jack Dousi

★★★★★


 

P. & E.

★★★★★


 

dienie schokkenbroek

★★★★★


 

Henk Vermeer

★★★★★

 


 

Bea van Voorst

★★★★★


 

Danny Reijnen

★★★★★


Uitgelichte reviews

 

Rebecca

Het is ook zo’n top hondje, nog geen dag spijt gehad. En gezond. Jullie hebben hem een geweldige eerste start gegeven.

Lees meer »

Thea Nieuwenhuis

We hebben een kerngezonde pup van deze top fokker. Nemen de tijd voor je, geven uitleg/advies, alles goed geregeld. Pups worden met liefde grootgebracht. Zeker aan te bevelen!

Lees meer »