Hoera !!! Mops puppy's geboren

      09-03-2019     Reacties (0)

Hoera !!! Mops puppy's geboren Combinatie sire: Boss Be My Side Puggies X Of The Bullhead Home Sicilia HOERA !!! geboren op datum: 6 Maart 2019 De namen zijn: 3 fawn reutjes    Ivanof - Iron Man - Iwan 2 fawn teefjes    Isabella - Isadora

Lees meer

NIEUWS !!!! Mops puppy's geboren

      09-03-2019     Reacties (0)

NIEUWS !!!! Mops puppy's geboren sire: Dia De Rusia El Primer Ministro X dam: Adora Be My Side Puggies HOERA !!!!  Geboren op datum: 4 maart 2019  3 fawn reutjes       Humphrey - Hummeltje - Higgins   2 zwarte reutjes    Hendrikje - Hootch 3 zwarte teefjes       Hansje - Hocus Pocus

Lees meer

Enten voor een Mops! hoe zit dat nou?

      21-01-2019     Reacties (1)

Enten voor een Mops! hoe zit dat nou? Een vaccin tegen virussen beschermt tegen virale infecties zoals Parvo, Leverziekte en Hondenziekte doordat het lichaam als reactie op het toegediende vaccin antistoffen tegen deze ziektes aan gaat maken. Het bacteriologische Lepto vaccin vermindert alleen de ernst van symptomen als de hond in aanraking komt met de bacterie en ziek wordt. Het voorkomt de ziekte zelf niet; de hond kan nog steeds ziek worden. Je kan alles nalezen van mijn website bij de Link-  https://www.puggies.nl/website/index.php?TreeItem=1821595&NewsItem=54557

Lees meer

Mopshonden Gelukkig Nieuw jaar!

      06-01-2019     Reacties (1)

Mopshonden Gelukkig Nieuw jaar!

Lees meer

Het Karakter van de Mops

      11-10-2018     Reacties (2)

Het Karakter van de Mops Een hond die alleen maar zit te kijken wanneer andere honden spelen, dat hondje is een denkertje, een hond die eerst alle mogelijkheden bekijkt voor hij iets zal ondernemen.

Lees meer

Het uiterlijk van de Mopshond - het lezen en communiceren

      09-09-2018     Reacties (1)

Het uiterlijk van de Mopshond - het lezen en communiceren In de loop van de eeuwen het uiterlijk van een hond veel veranderingen heeft plaats gevonden en ook het gedrag is een groot gedeelte meeveranderd wat voor ons een huishond heeft gemaakt. Daarom is het goed om even stil te staan bij enkele beperkingen die uw hond heeft. Zo heeft de Mopshond een platte snuit en snorken, het gevolg hievan is dat honden elkaar tegenwoordig niet meer zo goed kunnen lezen en communiceren en dat kan gedragsproblemen veroorzaken. Bent u zich daarvan bewust!

Lees meer

Kauw producten voor de Mopshond

  09-09-2018     Reacties (3)

Kauw producten voor de Mopshond Bij te harde botten zoals mergpijpjes kunnen de kiezen van de hond afbreken. Kalfhoefjes zijn daarom zeer geschikt voor een puppy gebit maar ook voor de volwassen Mopshond, en is tevens een gezonde afleiding.

Lees meer

honden zijn Non-verbaal

  puggies     05-07-2018     Reacties (4)

honden zijn Non-verbaal Honden zijn non-verbaal ingesteld, honden geven met hun lichaamstaal (non-verbaal) altijd dezelfde betekenis af, het leren herkennen van de signalen maakt het u mogelijk om de hond op te voeden en gedragsproblemen te voorkomen.

Lees meer

Leiderschap

  puggies     05-07-2018     Reacties (2)

Leiderschap De hond heeft een baas nodig die de leiding en verantwoordelijkheid neemt, bescherming geeft en bepaald wanneer er gespeeld en gegeten wordt, dat schept meer duidelijkheid en leiderschap in de roedel.

Lees meer

Hondentaal Blog Mopshonden

      28-06-2018     Reacties (1)

Hondentaal Blog Mopshonden Er zijn vele redenen om de hondentaal te leren, en hem te behandelen zoals een mens zelf behandeld zou willen worden.

Lees meer

Verbondenheid

      28-06-2018     Reacties (2)

Verbondenheid Dat een hond volledig afhankelijk is van u en verbondenheid heeft met de mens, dat weet u, maar een hond verlaagt ook onze bloeddruk en verbeterd onze sociale contacten.

Lees meer