Filter

close

Door alle stijgende kosten zijn ook wij genoodzaakt deze prijsstijgingen door te berekenen. Al maanden stijgen de kosten van de grondstoffen en het transport. Door de wereldwijde ontwikkelingen stijgen de prijzen op dit moment enorm met alle gevolgen van dien.
We hopen op uw begrip voor deze ongewone situatie.


Waarom vers rauw vlees voor de hond

Daarvoor gaan we terug naar de voor ouders van de hond, DE WOLF.

Als we naar het spijsverteringssysteem en naar het gebit van de hond kijken komt deze voor maar liefst 99,99 % overeen met die van de wolf. Door de eeuwen heen is de buitenkant zeer veranderd maar de binnenkant van de hond lijkt nog precies op die van de wolf. De wolf is een carnivoor, of wel een vleeseter. De wolf eet niet alleen orgaanvlees en vlees van zijn prooi maar ook zachte botten.


Wat vroeger als heel normaal werdt bestempeld om je hond rauwe voeding te geven, wordt voor op heden als iets nieuws aangezien.
Ik zeg altijd, ''De wolf heeft in de natuur ook nog steeds geen zak brokken die hij even kan halen achter een boom''. Als je altijd hebt geleerd dat je hond gewoon brokken hoort te eten, dan is het heel moeilijk zomaar iets anders te geloven. jarenlang is het erin gehamerd. U bent verantwoordelijk voor een goede voeding voor uw hond. Zij kunnen niet tegen u zeggen wat ze graag willen eten en wat goed voor ze is. Misschien is uw hond oud en gezond maar heeft hij/zij genoten van het eten. Heeft u wel eens een hond natuurlijk zien eten? Dan weet je pas wat 'genieten' inhoud. Het voelt niet alleen goed en natuurlijk, het voelt goed aan de tanden en in het lichaam, je ziet het aan de buitenkant maar ook aan het gedrag. Oudere honden die overstappen worden weer honds, ze hebben meer energie, een betere bespiering, hebben geen pijn aan hun tanden of last van diaree. Ze genieten elke dag die ze etend doorbrengen. Ze worden verlost van kwaaltjes, zoals jeuk en buikpijn. Ze hoeven minder snel naar de dierenarts, tjonge wat een hondenleven! 

Er bestaan veel vooroordelen over rauw vlees. Het is vies om vast te pakken,  het stinkt enz.  Maar, als we het vlees gaan verhitten, vernietigen we veel voedingsstoffen. Zoals de eiwitten, deze veranderen van structuur en hierdoor zijn ze moeilijker verteerbaar. Er zitten in Lotgering rauwe vlees geen kleur-, geur- en smaakstoffen, geen chemische antioxydanten en geen conserveringsmiddelen.

KVV compleet Vers Vlees hondenvoer, welke goede eigenschappen dat met zich meebrengt. De levensjaren van de hond verlengt is geen onbekend verschijnsel. De honden zijn ook veel ouder geworden dan gemiddeld voor honden doorgaat. Ook de vacht van uw hond blijft glimmen en glimt meer dan honden die geen rauw vlees eten. Uit de pakketten Compleet Vers Vlees haalt de hond alleen het goede uit zijn voeding. Er zit louter en alleen natuurlijke mineralen, enzymen en vitamines in. Dit zijn goede bestanddelen voor een gezonde voeding. Gebaseerd op een goede gezondheid en ook gezond te houden.Voor de hond betekent Vers Vlees een ware lekkernij en een uitgekiende maaltijd.
Gezond voor de hond, goed voor de baas en zijn omgeving?

 Neem a.u.b. een kratje of tas van huis mee bij ophalen van uw bestelling.

Het vlees wordt diepgevroren aangeleverd en heeft ruim 1 dag de tijd nodig om te ontdooien.
Op het diepgevroren pakketje vlees staat een houdbaarheidsdatum, het is dan nog 1 jaar goed in de vriezer bij een temperatuur van -18 graden.
U kunt het pakketje 'Vers Vlees' in een afgesloten bak in de koelkast ontdooien. (Ruim 1 dag vtv. uit de vriezer halen om te ontdooien)
'Vers Vlees' altijd op kamertemperatuur aan uw hond serveren.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.


De mooiste Retromopsen van Nederland