Kauw producten voor de Mopshond Bij te harde botten zoals mergpijpjes kunnen de kiezen van de hond afbreken.
Kalfhoefjes zijn daarom zeer geschikt voor een puppy gebit maar ook voor de volwassen Mopshond, en is tevens een gezonde afleiding.
    09-09-2018 23:47     Reacties ( 3 )
Reacties (3)
 Ans van Aalten -  11-09-2018

Onze Koos is ook helemaal gek van kalfshoefjes, ze sleept ze overal naar toe en ik kom ze op de gekste plaatsen tegen. ook is het een mooi spel van haar om ons uit te dagen om het hoefje af te pakken, dan gaat ze rondjes rennen met hoefje in haar bekkie. prachtig is dat!! nu zag ik in de dierenwinkel ook kalfshoefjes met een vulling erin, een soort vet. volgend keer maar eens meenemen, echt een traktatie. Ja en die pensstaafjes zijn ook erg in trek maar daar moet ze mee buiten blijven want die dingen stinken zo erg dat je hele kamer er naar ruikt. zodra ze de kans krijgt zit ze met dat stinkding op de bank, terwijl ze goed weet dat het niet mag. dan zit ze met onschuldig koppie te kijken!!! is zo grappig.

 Wendy -  11-09-2018

ik gebruik ook kalfshoefjes voor mijn mopsje, alleen is het nu zo dat ze zulke sterke kaakjes heeft gekregen dat ze er stukken afbijt/scheurt waardoor de hoefjes scherpe randen krijgen. al een aantal keer een hoefje afgepakt waar bloed aan zat (van haar bekje dus). dus meteen wat info opgezocht en blijkt dus dat de stukken die ze afscheuren, als ze scherp zijn, ook aan de binnekant van het lichaam schade kunnen aanrichten.. ook de dierenwinkel bij mij in de buurt verkoopt ze niet meer omdat ze ze te gevaarlijk vinden. ben nog steeds wel voorstander van hoefjes omdat ze niet zo snel 'op' gaan en ze vind ze heerlijk.. maar waar ik vroeger haar lekker liet knagen aan die dingen, pak ik nu om de 10 minuten het hoefje even af om de scherpe randjes eraf te halen.

 Gerrie Backus -  10-09-2018

Haha bij ons vermaken ze zich geweldig met de kalfshoefjes. Ze zijn er elke dag mee bezig en brengt ook een beetje rust voor ze mee. Wat ze bij ons ook erg lekker vinden zijn de heerlijk ruikende pensstaafjes daar moeten ze ook een beetje moeite voor doen maar oh wat zijn ze snel weg gewerkt. Vroeger hadden wij die gewone botten dat werd gewoon een lange elastiek was echt gevaarlijk dus die komen er bij ons niet meer in. En ook qua gezonde afleiding zijn de kalfshoefjes en pensstaafjes zeer geschikt,zit geen andere troep doorheen en dat is iets waar wij ons ook steeds meer mee bezig gaan houden. Zo belangrijk om geen troep aan je hondjes te geven je ziet en merkt het echt aan je mopsjes als ze goed in hun vel zitten. Dus voor ons blijven de kalfshoefjes zeker een blijvend goedje wat ze krijgen!!

De mooiste Retromopsen Nederland