Het Karakter van de Mops Een hond die alleen maar zit te kijken wanneer andere honden spelen, dat hondje is een denkertje, een hond die eerst alle mogelijkheden bekijkt voor hij iets zal ondernemen.
      11-10-2018 19:25     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Gerrie Backus -  11-10-2018

Het karakter van onze mops is dat ze vooral erg slim en zorgzaam is. Zit je op de een of andere manier in de put dan helpt zij je er bovenop. En volgzaam in huis,buiten of waar dan ook. Ik wordt gevolgd op de voet. Lief aanhankelijk en een ontzettende ijdeltuiten ze laten zich graag zien hoor. En ook heel belangrijk ontzettend lief met kinderen,lekker eigenwijs en een heerlijk schoothondje dat graag gekroeld wil worden. Kortom een hondje dat precies bij ons past???

 Diana Timmermans -  11-10-2018

Tja.... het karakter van de mops waar zal en moet ik beginnen. Ze zijn aanhankelijk,speels,graag slapen(snurken?)ontzettend trouw aan hun baasje. Intelligent ze begrijpen ontzettend gauw wat je bedoeld en bij het woordje eten weten ze precies waar ze moeten zijn. Kortom een mops heeft zoveel karaktereigenschappen maar bovenal een maatje voor het leven??

De mooiste Retromopsen Nederland