Filter

close                


Combinatie: sire: Canis Celebri Pinkerton X dam: Bibi Lou Be My Side Puggies
heart

HOERA !!!!! Geboren op datum: 29 Januari 2018  
***1 zwart reutje en 2 zwarte teefjes***

De namen: Formidable - Fabulous - Franciska

Gerserveerd

puppy's hebben de levershunt test goed doorstaan

Reservering van een pup en/of voor verdere vragen kunt u bij ons terecht op het telefoonnummer of mailadres zie bij (Contactinformatie) 

 
Onze Mopshonden zijn sociale, vriendelijke gezelschapshonden voor mens en dier en leven in huis als roedel zeer vredig naast elkaar. We fokken alleen met onze honden als ze in goede gezondheid en in topconditie zijn. De puppy's groeien in de huiskamer op samen met onze honden en worden afgespeend met Vers vlees. 
We besteden veel tijd en aandacht aan de socialisatie van de puppy's, en verzorging die ze nodig hebben en kunnen daar ook erg van genieten als alles weer goed verloopt.
Puppy's krijgen mee,

FCI-stamboom

Uitslag van de Levershunt-test
DNA profiel
Koopcontract met garantie
HandleidingVeel informatie over de Mops
Vers Vlees voor de komende aantal dagen
Kleedje met nest geur
Eigen speeltje
Kleine traktaties


De puppy's krijgen hun eerste 2 entingen, zijn na de 2e enting de 24 uur verstreken dan mogen ze naar de nieuwe eigenaren.
Ze zijn met 2,4,6,8,10, weken ontwormd, hebben een Europees paspoort en uiteraad een chip van de Raad van Beheer, en ze zijn ze nagekeken door onze dierenarts.
Puppy's die naar het buitenland verhuizen krijgen hun vervolg enting Rabiës, met 12 weken en mogen pas na 21 dagen de grens over.
Bent u van plan een pup te kopen? Houd er dan rekening mee dat vanaf 29-12-2014 honden, onder 15 weken de grens niet meer over mogen!
 


Geen producten