Enten voor een Mops! hoe zit dat nou? Een vaccin tegen virussen beschermt tegen virale infecties zoals Parvo, Leverziekte en Hondenziekte doordat het lichaam als reactie op het toegediende vaccin antistoffen tegen deze ziektes aan gaat maken. Het bacteriologische Lepto vaccin vermindert alleen de ernst van symptomen als de hond in aanraking komt met de bacterie en ziek wordt. Het voorkomt de ziekte zelf niet; de hond kan nog steeds ziek worden.
Je kan alles nalezen van mijn website bij de Link- https://www.puggies.nl/website/index.php?TreeItem=1821595&NewsItem=54557
      21-01-2019 16:40     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Diana Timmermans -  21-01-2019

Dat het enten voor een hond belangrijk is dat staat als een paal boven water. Je kind wordt ook gent als de tijd daar is. Maar heb wel de nodige informatie gekregen dat het niet jaarlijks nodig is en zeker dus de ziekte van weil niet!! Ik heb er de laatste week zoveel ellende van voorbij zien komen op Facebook,dat wil je je mopsje niet aandoen. Heb begrepen dat het in de ergste gevallen tot de dood kan lijden dus bezint voor ge ent. En ook in deze is de voeding belangrijk zodat ze een goed immuunsysteem opbouwen. Met vers vlees/vis bouwt je hondje zo,n zuurtegraat op dat de bacterin weinig kans krijgen om je mops ziek te maken. Dus ik ga voortaan op advies van m'n fokster af??

De mooiste Retromopsen Nederland