Filter

close
  
Door alle stijgende kosten voor het hondenvoer zijn ook wij genoodzaakt deze prijsstijgingen door te berekenen. Al maanden stijgen de kosten van de grondstoffen en het transport. Door de wereldwijde ontwikkelingen stijgen de prijzen op dit moment enorm met alle gevolgen van dien.
We hopen op uw begrip voor deze ongewone situatie.In de meeste gemalen producten zit een natuurlijke calciumbron, bij onder andere Paard, Hert en Grof gemalen rundvlees is dat percentage heel laag. Puur gemalen zalm wordt gemaakt van bevleesde zalmlijven, dus heeft ook een natuurlijke calciumbron. Op zich is het niet nodig om alle dagen bot bij te geven, omdat sommige producten een enigszins hoger botpercentage kunnen hebben dan vermeld. Dat komt doordat de rugstukken soms de ene keer wat kaler zijn dan de andere keer. Bij eend is het bijvoorbeeld weer wat lager op dit moment, omdat er meer vet aan zit. Dat is bij wilde, maar ook sommige tamme dieren in de herfst of begin van de winter altijd hoger, omdat ze een voorraadje aanleggen voor de koude periodes van het jaar. Je hond kan dan ook best wat meer vet gebruiken, dat is geen enkel probleem. Dat is NRV geven op z'n best, meegaan met de flow van de natuur. Overigens is niet alle wild echt wild, want fazanten bijvoorbeeld, worden gefokt en de laatste zes weken voor de slacht uitgezet, maar wel bijgevoerd. Op die manier mag het dan wel de naam wild dragen.

Enkelvoudig vers vlees is puur gemalen vlees en orgaan en een natuurlijke calciumbron.
Wanneer u uw hond voldoende vitamine wilt geven, raden we aan om minimaal vijf verschillende diersoorten per week geven.  


De mooiste Retromopsen van Nederland