Filter

close
Artikelnr: 4601.10

Bam Bam mint, geconcentreerde urine-reiniger, 1 liter met meervoudige werking.
De natuur breekt al sinds mensenheugenis afval af door micro-organismen welke veel effectiever blijken dan (gevaarlijke) chemische reiniginsmiddelen. Bacteriën blijven doorwerken en naarmate de vervuiling vermenigvuldigen zij zich totdat de vervuiling is opgeruimd. Bam Bam heeft voor de u de juiste natuurlijke bacteriën in een fles. De bacteriën in Bam Bam zijn natuurlijke bacterieen , komen dus gewoon in de natuur voor, en worden dan ook vanuit het oogpunt van de volksgezondheid als absoluut veilig beschouwd.

Bam Bam breekt niet alleen vuil (eiwitten, zetmeel/koolhydraten, vetten, celstoffen) af maar ook urine (ook oude urineresten) en dus stank, op basis van natuurlijke bacteriën. Ideaal voor in (buiten)kennels voor honden of cattery's. De bacteriën dringen ook door tot in de kleinste kiertjes (beton en of andere poreuze ondergronden) De afbraak van urinezuur (met bijbehorende kristallen ) is een vervelend proces waarbij hinderlijke geuren vrijkomen. Ureum is een uit kristallen bestaande stof die gescheiden kan worden van urine. Ureum kan afgebroken worden in CO2 en ammoniak (NH3). Iedereen herkent deze vieze lucht (die vooral goed te ruiken is wanneer het zonnetje erop staat). Dat komt omdat de ureum wordt omgezet in CO2 en ammoniakgas (de goed te ruiken vieze penetrante ammoniaklucht).
Bam Bam is het enige middel dat helpt!!! Niet alleen wordt het oppervlak daadwerkelijk gereinigd tijdens het schoonmaken maar na het schoonmaken (nat op laten drogen) blijven de bacteriën zich vermenigvuldigen en produceren enzymen die de ureum omzetten in koorlstof en water, oftewel ze "eten" de urine op. De ammoniak wordt dus echt opgeruimd en er komt geen vieze lucht vrij!!!Is dus ook niet schadelijk voor planten. Kan natuurlijk ook zeer goed binnen gebruikt worden. 
Bam Bam heeft een heerlijke frisse mint geur die ook na reiniging lang blijft hangen.

Bam bam is geconcentreerd en dient verdund te worden, minimaal 1:10 in de beginfase. U kunt dus in totaal 10 liter aanmaken! Onverdund zitten de bacteriën "opgesloten" in het concentraat en zijn dus niet werkzaam. Bam Bam onverdund is dus niet werkzaam en zeker minimaal 1 jaar goed houdbaar.
In de beginfase wordt aangeraden om de dag schoon te maken met Bam Bam (verdunning 1:10) , daarna kan worden volstaan in een onderhouds frequentie van 1 of 2 maal per week, afhankelijk van de vervuiling/stank. In de onderhouds fase wordt aangeraden liever vaker in een hogere verdunning schoon te maken dus liever 2x per week schoon te maken in een verdunning van 1:20 dan 1 maal in een verdunning van 1:10De mooiste Retromopsen Nederland