Kennelreiniger BAM-BAM Mint 1000 ml
Kennelreiniger BAM-BAM Mint 1000 ml
0 Reviews | Review toevoegen

Bam Bam mint, geconcentreerde urine-reiniger, 1 liter met meervoudige werking.


Artikelnummer

4601.10 

€ 12,50 *
Prijs per 1000 ML

Voorraad : 34

Aantal: 
Bestellen

Bam Bam breekt niet alleen vuil (eiwitten, zetmeel/koolhydraten, vetten, celstoffen) af maar ook urine (ook oude urineresten) en dus stank, op basis van natuurlijke bacteriën. Ideaal voor in (buiten)kennels voor honden of cattery's. De bacteriën dringen ook door tot in de kleinste kiertjes (beton en of andere poreuze ondergronden) De afbraak van urinezuur (met bijbehorende kristallen ) is een vervelend proces waarbij hinderlijke geuren vrijkomen. Ureum is een uit kristallen bestaande stof die gescheiden kan worden van urine. Ureum kan afgebroken worden in CO2 en ammoniak (NH3). Iedereen herkent deze vieze lucht (die vooral goed te ruiken is wanneer het zonnetje erop staat). Dat komt omdat de ureum wordt omgezet in CO2 en ammoniakgas (de goed te ruiken vieze penetrante ammoniaklucht).
Bam Bam is het enige middel dat helpt!!! Niet alleen wordt het oppervlak daadwerkelijk gereinigd tijdens het schoonmaken maar na het schoonmaken (nat op laten drogen) blijven de bacterieen zich vermenigvuldigen en produceren enzymen die de ureum omzetten in koolstof en water, oftewel ze "eten" de urine op. De ammoniak wordt dus echt opgeruimd en er komt geen vieze lucht vrij!!!Is dus ook niet schadelijk voor planten. Kan natuurlijk ook zeer goed binnen gebruikt worden. 
Bam Bam heeft een heerlijke frisse mint geur die ook na reiniging lang blijft hangen.

Bam bam is geconcentreerd en dient verdund te worden, minimaal 1:10 in de beginfase. U kunt dus in totaal 10 liter aanmaken! Onverdund zitten de bacteriën "opgesloten" in het concentraat en zijn dus niet werkzaam. Bam Bam onverdund is dus niet werkzaam en zeker minimaal 1 jaar goed houdbaar.
In de beginfase wordt aangeraden om de dag schoon te maken met Bam Bam (verdunning 1:10) , daarna kan worden volstaan in een onderhouds frequentie van 1 of 2 maal per week, afhankelijk van de vervuiling/stank. In de onderhouds fase wordt aangeraden liever vaker in een hogere verdunning schoon te maken dus liever 2x per week schoon te maken in een verdunning van 1:20 dan 1 maal in een verdunning van 1:10

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

De mooiste Retromopsen Nederland